Giftshirts.eu Majice.com.hr Majice.si Giftshirts.eu

Šaljivo tiskane rođendanske majice

Šaljivo tiskane rođendanske majice

Personalizirana ili unikatna odjeća, posebice majice, jako je popularna već duže vrijeme, pogotovo otkako je dostupna DTG (direct to garment) tehnika tiska i tiska Flex folijom na tekstil. Svatko od nas se raduje ako takav proizvod dobije za rođendan ili neku drugu godišnjicu ili praznik. Ako nemamo te sreće, takvu rođendansku majicu možemo isprintati za svoj rođendan sami. Još je bolje ako za sve sudionike proslave tiskamo majice koje će svima ostati u lijepom sjećanju, a posebno onima koji slave.

Na internetu postoji jednostavna aplikacija za izradu majica s natpisima ili motivima, uz pomoć koje možete dizajnirati majicu ili bilo koji drugi tekstil u potpunosti prema vlastitim željama i potrebama. Takav proizvod je visoke kvalitete i dugo će uz pravilno održavanje biti primatelju užitak.

Naravno, dobra i zanimljiva majica zahtijeva malo truda. Malo mašte i kreativnosti svakako će puno pomoći. Možete si pomoći i našim već dizajniranim majicama koje se također mogu malo modificirati, personalizirati ili promijeniti posebno za vas. Kontaktirajte nas i rado ćemo vam pomoći, jer želimo da i vi budete zadovoljni proizvodom.

Naravno, bitno je da odaberete iskusnog i kvalitetnog ponuđača majica s tiskom, ali i ideja je jako bitna. Vjerujte, ni tako kvalitetan printer ne pomaže ako je dizajn majica dosadan i nezanimljiv.

Rođendanske majice

 

Budite razigrani kada dizajnirate rođendansku majicu po mjeri

Proslava rođendana je uvijek zabavan događaj, a pokloni koji vam izmame osmijeh su svakako uvijek u centru pažnje i dobrodošli. Majica koja je unikatna i ne može se kupiti ni u jednoj trgovini, otisnuta s motivom poklona i dodanim šaljivim tekstom, pobudit će ugodne osjećaje u svakome od nas. Sigurno je ovo poklon kod kojeg ne možete pogriješiti. Sama ideja je, međutim, puno važnija jer svi znamo koliko je teško izabrati nešto posebno, za nekoga kome ništa ne treba. No, ako koristite tiskanu majicu kao i omot za bocu dobrog vina, definitivno ste pobijedili.

Međutim, kao što smo već rekli, imajte na umu da je proslava rođendana sretan događaj. Stoga je vrlo prikladno da je majica dizajnirana u razigranom tonu, sa slikom i šaljivim tekstom koji će nasmijati sve prisutne. Na web stranici majice.com.hr pronaći ćete mnoge ideje, a takve brojne grafičke predloške imaju i drugi ponuđači. Malo internetskog istraživanja sigurno će pomoći.

Ilustrirajmo situaciju primjerom. Pozvani ste na rođendan poznanika kojem ne znate što kupiti za poklon. Prije nekog vremena bili ste zajedno na odmoru i imate dosta zajedničkih slika sa zajedničkim avanturama. Iskoristite jednu od njih, dodajte neku smiješnu misao ili frazu koja vas povezuje i dizajnirajte majicu. Iznenađenje će svakako biti super! Ako mislite da majica nije dovoljna, dodajte još jednu bocu njihovog omiljenog pića i aranžirajte je s majicom. To će zasigurno biti vrlo originalan i koristan poklon koji će primatelju reći puno o vama.

Majica s unikatnim printom može biti samostalan poklon, može poslužiti umjesto papira za zamatanje poklona ili se jednostavno može dodati bogatijem poklonu. U svakom slučaju, ona će privući pažnju, a primatelj će zasigurno biti sretan. Nerijetko će ju slavljenik odmah obući i s njom proslaviti rođendan. Razmislite, hoće li biti još kakav drugi poklon tako na svim slikama i stalno svima na očima? Sigurno ne!

Budite razigrani kada dizajnirate majicu
 

Unikatne majice za okrugle obljetnice 

Okrugle obljetnice su uvijek nešto posebno i mnogi se upuštaju u veće zabave, na koje pozivaju svu rodbinu, prijatelje, kolege, ali i poznanike. U ovakvim prilikama često je želja da svi sudionici budu jednolično odjeveni, a slavljenik malo drugačije. Najjeftinije rješenje su originalno tiskane majice, koje služe kao rođendanska uniforma, ali i suvenir događaja. Naravno, drugačijom bojom majice rješavamo i dilemu slavljeničke uniforme.

Od svih okruglih obljetnica svakako je najvažnija 50. Slavljenici se obično posebno trude oko organizacije događaja, a broj gostiju je u to vrijeme obično najveći. Tiskane majice za goste i unikatna majica za slavljenika na ovakvom tipu proslave teško da bi trebali nedostajati.

Unikatne majice za godišnjicu

Naravno, možemo i zamijeniti uloge. Ako niste slavljenik, već samo jedan od uzvanika, slavljeniku možete pokloniti originalnu dizajniranu majicu koja će ga dugo podsjećati na jubilej, a na samom događaju sigurno će biti ugodno iznenađenje.

Ali moramo još više puta ponoviti! Pustite svoju kreativnu maštu na volju, pronađite neke posebnosti primatelja i razigrano ih ugradite u dizajn te pronađite printera koji će sve to kvalitetno odraditi. Poklon majica za rođendan mora biti kvalitetna, aktualna i dizajnirana na razigran način.

 

Personalizirane rođendanske majice

Personalizacija je novi trend u darivanju koji je prisutan posljednjih nekoliko godina. Zbog osobnog pristupa vrlo je popularan, a nove tehnike tiska omogućuju i cjenovno pristupačnu izradu ovakvih poklona.

Personalizirani poklon znači da primatelju darujemo nešto što ima njegove karakteristike ili ime. Najčešće je to negdje na poklonu, diskretno napisano njegovo ime ili nešto što ga obilježava. Takvim poklonom postižemo još veći emocionalni odaziv nego inače, jer primatelj smatra da smo se samo za njega stvarno potrudili.

Konkretno, tehnologija tiska na majice DTG omogućila je proizvodnju jedinstveno personaliziranih majica. Ovakve majice sve više prestižu klasične tiskane jer se cijena i kvaliteta ne razlikuju bitno. Svatko od nas želi nešto što nitko drugi nema i imati unikatnu majicu postalo je nešto sasvim normalno.

Personalizirane majice

A ako ikad, rođendanske majice su nešto što se često personalizira. Dizajnirati majicu na kojoj piše "Joža je najbolji djed" definitivno je puno atraktivnije i zanimljivije od slične majice bez imena. A čak će i primatelj nositi takvu majicu još dugo, zapravo, do njenog gorkog kraja. Uz personaliziranu rođendansku majicu sigurno nećete napraviti greške, a poklon će izazvati emocije i osmijeh svih prisutnih. 

A gdje možete dizajnirati i naručiti kvalitetno tiskane rođendanske majice? Ako ste samo malo vješti u dizajnu, upotrijebite našu DIY aplikaciju i tamo izradite majicu po mjeri. Međutim, ako ne vjerujete svojim dizajnerskim vještinama, pošaljite nam e-mail ili nas nazovite, opišite svoje želje, priložite sve datoteke i naši komercialisti i dizajneri rado će vam pomoći.
 

Želite li saznati više o tiskanim poklon majicama? Pročitajte naš blog Majica može biti čaroban poklon!

NAJVEĆI IZBOR
Najveći izbor majica, puloveri, kapi i pregača
KVALITETA
Tiskamo samo na kvalitetne majice i sa postojanim bojama.
KONKURENTNE CIJENE
Najbolje cijene za vrhunsku kvalitetu.
jedinstvenost
Jednostavno uradi potpunojedinstvenu majicu ili pulover.