Giftshirts.eu Majice.com.hr Majice.si Giftshirts.eu

Vreće

Vrećice su odavno preuzele glavnu riječ u trgovinama i na tržnicama. Ipak, činjenica da plastici treba dugo vrijeme da se razgradi kao i sve veći problem s onečišćenjem u prirodi nagnali su nas da se vratimo starim klasicima, odnosno platnenim torbama za kupovinu. Poznate i kao cekeri, ovakve torbe se sve češći dodatak koji sa sobom nosimo u kupnju, a sve su popularnije i kao zamjena za klasične torbe i ruksake. Platnene i mrežaste torbe za kupnju ekološka su opcija za sve koji se brinu za okoliš i traže zelenu alternativu plastičnim vrećicama.

Torba može biti odličan poklon

Platnene torbe čine savršen poklon u raznim situacijama - bez obzira tražite li poklon za rođendan ili pak savršenu sitnicu za promotivne poklone. Osim što su moderne i multifunkcionalne, torbe također nude mogućnost personalizacije putem tiska na tekstil. Tako ih lako možete ukrasiti crtežom, slikom ili tekstom po želji ili pak nabaviti model koji je već od ranije ukrašen na taj način. 
Jednostavan kroj i materijal također ju čini jednostavnim projektom za izradu kod kuće, čak i ako ste potpuni početnik u svijetu šivanja. Uz to, ovakve torbe je vrlo jednostavno složiti i pospremiti u džep druge torbe ili ruksaka koje imate sa sobom, pa ju u svakom trenu možete imati uz sebe. Torbe za kupovinu mogu vam biti od koristi u raznim situacijama, pa je stoga uvijek dobro imati jednu uz sebe.

Torbe za svaku kupovinu

Klasične torbe za kupovinu najčešće se rade od jednog sloja pamučne tkanine s pojačanim šavovima. Iako poprilično otporne, ovakvi modeli neće biti ugodni za nošenje prenosite li neki teži teret. Ručke će vam se urezivati u kožu, a također postoji opasnost od pucanja. Također, takve će se torbe jako lako smočiti pa nisu pogodne za nošenje po kiši ili snijegu. Ipak, uz dodatno pojačanje, one mogu biti prilagođene i za najteže namirnice. 
Višeslojne torbe odlična su opcija želite li u njima nositi teže premete, a također često dolaze u veličinama većih gabarita. Uz to, one često imaju deblje naramenice i dodatne džepove. Također, ovakvi se modeli teže mogu smočiti, pa ih bez brige možete nositi i za vrijeme lošijeg vremena!

Ekološki prihvatljiva opcija

Platnene torbe za kupovinu odlična su opcija želite li ostaviti što manje štetnog utjecaja na prirodu oko vas. Jedna takva može zamijeniti mnoge plastične vrećice, pa svakom kupovinom u kojoj ne koristite plastične vrećice pomažete očuvati prirodu čistom. Uz to, torba vam također pomaže uštedjeti novac, jer se većina vrećica danas plaća, a cifra se poveća brže nego što biste očekivali. Torba je također jednostavnija za nošenje, jer omogućuje nošenje preko ramena, što se ne može uz vrećicu, a također je mnogo manja šansa da će vam ona puknuti ako u njoj nosite puno stvari, za razliku od plastične vrećice. Imate li tu mogućnost, uvijek se bolje odlučiti za platnenu varijantu.

Osim što pomažete planetu, pomažete i svom kućnom budžetu, a također imate mogućnost podržati male poduzetnike koji se bave izradom torbi ili pak stvoriti vlastitu, originalnu rukotvorinu. Stoga pronađite model koji vam odgovara u našem velikom asortimanu.

 

NAJVEĆI IZBOR
Najveći izbor majica, puloveri, kapi i pregača
KVALITETA
Tiskamo samo na kvalitetne majice i sa postojanim bojama.
KONKURENTNE CIJENE
Najbolje cijene za vrhunsku kvalitetu.
jedinstvenost
Jednostavno uradi potpunojedinstvenu majicu ili pulover.