Giftshirts.eu Majice.com.hr Majice.si Giftshirts.eu

Kape

Kape su raznovrstan modni detalj koji vam može pomoći izgledati bolje, ali i osjećati se ugodnije u svako doba godine. Mogu poslužiti kao: 

  • zaštita od sunca
  • dodatna zaštita od hladnoće
  • modni dodatak

Bez obzira na to koji je vaš stil, savršeni model zasigurno postoji, na vama je da ga pronađete. Stoga se ove zime nemojte smrzavati niti patiti od jakog sunca koje vam ide u oči, već potražite kape koje će odgovarati vašem stilu i pomoći vam u borbi s tim problemima.

Topla i meka pokrivala za glavu

Zimske kape gotovo su neizbježan dodatak za zaštitu od hladnoće kada dođe hladniji dio godine. One su tu da vas zaštite od niskih temperatura, vjetra, ali i zimskih padalina i pomognu vam da se osjećate barem malo ugodnije kada je vani vrlo niska temperatura. Tražite li toplu zimsku kapu za sebe, prije svega potražite model koji će zaštititi vaše uši i čelo, dva dijela glave koji najviše mogu nastradati od zime. 

Materijali i veličine zimske kape

Pri kupnji provjerite i materijal od kojega je kapa napravljena. Umjetni materijali mogu uzrokovati dodatno elektriziranje kose, zbog čega bi nakon nošenja mogli izgledati čupavo. Nadalje, kada birate zimsku kapu, provjerite i njenu veličinu. Iako bi one trebale biti usko postavljene uz glavu, veoma je bitno odabrati onu koja odgovara veličini glave jer inače ćete stalno morati namještati njezin položaj na glavi.

Učinkovita zaštita od sunca

Kape poput šilterice savršena su obrana od sunca u ljetnom periodu godine. Bilo da ste u šetnji, radite ili se pak odmarate, šilterica će vam pomoći da vam jako sunce ne udara direktno u oči. Kod odabira kape za ljeto, prije svega važno je odabrati odgovarajuću veličinu. Iako takvi modeli na stražnoj strani imaju podesivi remen, svejedno je potrebno odabrati verziju koja odgovara vašem obimu glave kako biste bili sigurni da vas za vrijeme nošenja neće nepotrebno stezati. 

Kada se radi o jakom ljetnom suncu, dobro je također uložiti u kape koje na stražnjoj strani imaju dodatak u obliku male zavjese koja služi da bi vaš vrat zaštitila od sunca. Taj se dodatak najčešće može jednostavno skinuti kada za njega nemate više potrebe.

Kape raznih boja i uzoraka

Ono što kape čini vrlo zanimljivim dodatkom je i izrazito veliki asortiman u trgovinama. Pojedini modeli razlikuju se u mnoga toga, no uglavnom se ta razlika očituje u dvije stvari:

  • boja
  • uzorak

Možete pronaći vrlo veliki asortiman različitih boja, od tamnijih pa do svijetlijih nijansi. Također, neke osim boje imaju i određenu teksturu te tako izgledaju još zanimljivije i atraktivnije. Osim boje, vrlo je veliki izbor različitih uzoraka. Možete odrabrati one s raznim zanimljivim natpisima, ali i one koje su ukrašene prekrasnim slikama. Vrlo popularni su modeli koji imaju otisnut neki logotip, a vrlo često je riječ o logotipu neke sportske ekipe i slično. 

Bez obzira odlučite li se za neku toplu kapu koja će vas grijati tijekom zime, ili za neku ljetnu kapu koja će vas zaštititi od sunca, sigurno ćete pronaći idealan model u našoj vrlo velikoj ponudi.

 

NAJVEĆI IZBOR
Najveći izbor majica, puloveri, kapi i pregača
KVALITETA
Tiskamo samo na kvalitetne majice i sa postojanim bojama.
KONKURENTNE CIJENE
Najbolje cijene za vrhunsku kvalitetu.
jedinstvenost
Jednostavno uradi potpunojedinstvenu majicu ili pulover.