Giftshirts.eu Majice.com.hr Majice.si Giftshirts.eu

Sweatshirts

U moru raznih odjevnih predmeta postoje oni koji su više prilagođeni ženama i oni koji su više prilagođeni muškarcima. No, postoje i oni koji podjednako dobro mogu stajati i jednima i drugima i koje oba spola vole nositi. Jedan od takvih odjevnih predmeta su i tzv. sweatshirts. Često ih kupci pomiješaju s nekim drugim sličnim komadima odjeće, kao što su hudice, puloveri i slično. Činjenica je da je riječ o relativno sličnim odjevnim predmetima, uz poneke sitne razlike. No, ne morate previše brinuti o njihovom nazivu. Negdje se nazivaju sweatshirts, negdje drugačije, ali ako na slici ili uživo vidite da je to ono što vam se sviđa ili što želite, onda je manje bitan njihov naziv.

Sweatshirts s kapuljačom

Vrlo popularni sweatshirts su modeli s kapuljačom. Često su poznati pod engleskim nazivom hoodie, ili kod nas poznatiji kao hudice. Prepoznatljivi su po tome što imaju kapuljaču i ona se može koristiti kao funkcionalni dodatak, no mnogima je to zapravo samo estetski detalj. Takvi sweatshirts modeli imaju duge rukave i mogu biti izrađeni od različitih materijala. Najčešće se koriste poliester i pamuk, u različitim omjerima. Sweatshirts izrađeni od tih materijala dosta griju, a s obzirom da imaju duge rukave, uglavnom se koriste u hladnijim godišnjim dobima. 

Sweatshirts za razne prigode

Ne postoji neka posebna prigoda koja bi se mogla povezati uz nošenje ovog odjevnog predmeta. Ovisno o modelu, sweatshirts se mogu koristiti kao dobra sportska kombinacija, ali i kao odlično rješenje za casual izgled. Pri kupnji svakako provjerite kakav uzorak se na njima nalazi. Sweatshirts s nekim diskretnim uzorkom lako ćete moći nositi u raznim prigodama. S druge strane, ako se na njemu nalazi neki smiješan natpis ili slično, možda to neće biti najbolje rješenje za nošenje u određenim ozbiljnijim situacijama.

Razni natpisi na sweatshirts modelima

Sweatshirts mnogima brzo upadaju u oko zbog raznih zanimljivih natpisa. Oni variraju, od onih smiješnih, koji će mnogima izmamiti osmijeh na lice, do onih ozbiljnijih, koji su prikladniji za nošenje u nešto ozbiljnijim prigodama. Ako sami dizajnirate natpis koji planirate dati otisnuti na sweatshirts, dobro promislite što će to biti te kako želite da to izgleda. Pripazite i na boju sweatshirtsa, kao i na boju samog natpisa jer u slučaju da su te boje vrlo slične, natpis vam možda neće biti dovoljno uočljiv nakon tiskanja. Također pripazite i da slova koja će se koristiti kod natpisa budu čitka i dovoljno velika, kako bi se brzo i jednostavno sve moglo pročitati.

Sweatshirts sa zanimljivim uzorcima

Ako niste jedan od onih koji voli natpise na majicama i ostalim odjevnim predmetima, možete se odlučiti za sweatshirts s nekim zanimljivim uzorkom. Dostupne su brojne kombinacije, a kod određenih modela je moguće odabrati i više različitih boja. Ovdje vrijedi isto pravilo kao i kod onih s natpisima. Provjerite kako izgledaju druge boje te ima li kakvih problema vezanih uz sami prikaz uzorka. Ponekad uzorak može biti prekrasan uz određenu boju sweatshirts modela, no uz neku drugu boju izgledati vrlo loše.

Zato pronađite idealnu kombinaciju boja, uzoraka i natpisa i odlučite se za neki od dostupnih sweatshirts modela i ponosno koračajte gradom. 

Tiskani ženski pulover može biti izvorni dar ili neophodan dio vaše garderobe. Naši puloveri su mekani, kvalitetni i tiskani trajnim bojama. Ne možete pronaći dizajn koji tražite? Napraviti svoj vlastiti pulover sa našom aplikacijom "Uradi sam".

NAJVEĆI IZBOR
Najveći izbor majica, puloveri, kapi i pregača
KVALITETA
Tiskamo samo na kvalitetne majice i sa postojanim bojama.
KONKURENTNE CIJENE
Najbolje cijene za vrhunsku kvalitetu.
jedinstvenost
Jednostavno uradi potpunojedinstvenu majicu ili pulover.