Giftshirts.eu Majice.com.hr Majice.si Giftshirts.eu

Reklamacije

Kupac ima pravo, da u roku unutar trideset (30) dana obavjesti prodavatelja o otkazavanju ugovora, bez da je dužan dati razlog za svoju odluku. Tvrtka H.B.C. d.o.o. mora kupcu vratiti sve uplate (uključujući i troškove prijevoza do potrošača). Povrat tvrtka mora provesti u najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od trideset dana od dana primitka obavijesti o otkazivanju. Ako je kupac već dobio robu, roba mora biti vraćena u roku od trideset (30) dana od dana prestanka ugovora. 

Povratak primljene robe na tvrtku u roku trideset (30) dana, smatrat će se kao poruka o povlačenju. Za ostvarivanje ovog prava, potrebno je neoštećeni i neupotrebljen proizvod poslati u originalnom pakiranju sa svom opremom i dokumentacijom s kojim je proizvod bio originalno isporučen. Kupac nema pravo na povrat robe u slučajevima, kada je proizvod napravljen prema preciznim uputama kupca (Uradi sam svoju...)

Ako je pošiljka oštećena u transportu i oštećenja robe su vidljiva pri preuzimanju pošiljke, molimo, da takvu ne preuzimate. Molimo vas da nas kontaktirate, kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu. 

Ugovori o kupnji su spremljeni u pisanom obliku na sjedište H.B.C d.o.o., Kavčičeva ulica 4, 2000 Maribor, Slovenija. Kopiju ugovora kupac može zatražiti pisno.

NAJVEĆI IZBOR
Najveći izbor majica, puloveri, kapi i pregača
KVALITETA
Tiskamo samo na kvalitetne majice i sa postojanim bojama.
KONKURENTNE CIJENE
Najbolje cijene za vrhunsku kvalitetu.
jedinstvenost
Jednostavno uradi potpunojedinstvenu majicu ili pulover.