Giftshirts.eu Majice.com.hr Majice.si Giftshirts.eu

Puloveri

Topli i udobni, puloveri su mnogima najdraži odabir u hladnim zimskim mjesecima koji štiti od neugodnih vanjskih temperatura. Udobni i topli, svake su godine u trendu, bez obzira koji je vaš stil oblačenja. Kako se mogu pronaći u mnoštvu modela, mala je šansa da nećete moći pronaći neki za sebe. Ipak, ako ste se izgubili u moru opcija koje vam se nude te želite napraviti pametan izbor, dobro je prije kupnje razmisliti što želite kako ne biste kupili proizvod kojeg nećete nositi ili u kojemu ćete se osjećati neugodno. Dobar kroj, moderan model i kvalitetni materijali ključ su za pronalazak pulovera u kojeg ćete se zaljubiti.

Kvalitetan materijal pulovera

Pri odabiru pulovera veoma je važno da pronađete opciju od kvalitetnih i prirodnih materijala. Umjetni materijali često znaju biti neprozračni, pa će uzrokovati pretjerano znojenje jer koža neće moći disati. Osim što ćete se u takvim modelima brzo osjećati kao da trebate tuš, u njima ćete također i teže održati toplinu tijela, pa ćete istovremeno biti znojni i biti će vam hladno, što definitivno nije dobra kombinacija za zimu. 
Uz to, puloveri koji u sebi imaju mnogo umjetnih materijala, odnosno sintetike, savršeni su za stvaranje statičkog elektriciteta. Dok se gibate, dijelovi pulovera trljaju se jedan od drugi, što uzrokuje promjenu naboja i rezultira malim neugodnim električnim šokovima ili razbacanom „lebdećom“ kosom. Problem možete riješiti omekšivačem i prirodnim sušenjem rublja, no imate li tu mogućnost, izbjegnite kupnju sintetičkih pulovera.

Model pulovera koji vam odgovara

Klasičan kockasti kroj pulovera odavno nije jedina opcija koja se nudi na tržištu, stoga je vrijeme da se poigrate s odabirom. Prije svega, vaš savršeni pulover trebao bi odgovarati vašoj građi tijela. Pokušajte izbjeći krojeve koji naglašavaju dijelove vašeg tijela koje želite sakriti ili pak u potpunosti skrivaju vašu siluetu. 
Pulover bi prije svega trebao biti udoban, stoga ni jedna preuska opcija nije dobra, pogotovo ako ispod nje ne možete nositi potkošulju ili majicu. Imate li šire bokove od prsa i ramena, klasični modeli nisu dobar izbor za vas jer će vas vizualno učiniti većima, stoga pokušajte pronaći užu opciju ravnog kroja ili crop top pulover ispod kojeg možete obući usku majicu.

Klasična elegancija ili sportski izgled

Puloveri su savršen odjevni predmet za razne situacije jer ih je veoma lako učiniti elegantnijima ili više sportskim. Općenito govoreći, tražite li opciju za svečanije prilagode, pulover kombinirajte s košuljom odgovarajuće boje i uzorka, ili pak potražite onaj s ovratnikom koji imitira košulju. Sportski puloveri odličan su dodatak trenirkama, ali jednako lako ih možete nositi i na traperice. S obzirom da su napravljeni od pamuka, savršena su odjeća za prijelazna razdoblja godine. 

Puloveri s visokim ovratnikom, odnosno dolcevite odličan su pak odabir za nošenje ispod super modernih oversized majica, pogotovo ako te majice imaju velike otvore oko vrata. Tako ćete istovremeno izgledati moderno, ali nećete morati za to žrtvovati osjećaj topline. Puloveri s kapuljačama spoj su sportske udobnosti i topline i jedan od osnovnih odjevnih predmeta koji bi svi trebali imati u svom ormaru. 

Bez obzira kakav model tražite, svakako pogledajte našu bogatu ponudu pulovera i pronaći onaj savršeni model.

Tiskani pulover ili majica s kapuljačom može biti izvorni dar ili neophodan dio vaše garderobe. Naši puloveri su mekani, kvalitetni i tiskani trajnim bojama. Ne možete pronaći dizajn koji tražite? Napraviti svoj vlastiti pulover sa našom aplikacijom "Uradi sam".

NAJVEĆI IZBOR
Najveći izbor majica, puloveri, kapi i pregača
KVALITETA
Tiskamo samo na kvalitetne majice i sa postojanim bojama.
KONKURENTNE CIJENE
Najbolje cijene za vrhunsku kvalitetu.
jedinstvenost
Jednostavno uradi potpunojedinstvenu majicu ili pulover.