Giftshirts.eu Majice.com.hr Majice.si Giftshirts.eu

Pregače

Ako se za vrijeme kuhanja često zamažete, onda su pregače dio vaše kuhinjske opreme koju morate uvijek imati uz sebe. Ipak, obične pregače u jednoj boji dosadne su, pa se radije odlučite za zanimljiviju i maštovitiju opciju. Pregače sa slikama i natpisima mogu biti odličan poklon za dragog kuhara u vašem životu ili pak dodatak kojeg ćete obožavati u vlastitoj kuhinji. Zanimljivi i šaljivi modeli pomoći će vam kuhati urednije, jednostavnije i zabavnije te ćete se uz njih osjećati kao pravi kuhinjski majstor. Stoga zamijenite svoje dosadne bijele onima koje će vam izmamiti osmijeh na lice svaki put kada posegnete za njima!

Dugotrajne i kvalitetne pregače

Kada birate pregače, prije svega morate razmišljati o tome da se ovdje radi o zaštitnom komadu odjeće na kojemu će se skupljati svakakve mrlje, stoga one moraju biti otporne na pranje na visokim temperaturama. Prirodni materijali poput pamuka odlična su opcija, pogotovo ako se radi o bijelim pregačama – modeli u boji s vremenom mogu izblijediti, a u najgorem slučaju i pustiti boju na drugu odjeću u pranju. Zbog toga, želite li pregaču u boji, budite spremni potrošiti nešto više za kvalitetu. Isto vrijedi i za one s uzorkom – upravo zato što moraju proći kroz jaka pranja, važno je odabrati kvalitetan print na tekstil ili pak vez, koji će moći dugo trajati. Ako se, osim od mrlja, njima želite zaštititi i od tekućine, onda su plastificirane pregače pravi izbor za vas.

Šaljivi tekst na pregačama

Pregače za kuharice i kuhare nezaobilazan su pomagač u kuhinji. Ipak, želite li razbiti monotoniju onih bijelih, onda su one ukrašene raznim šaljivim natpisima odličan odabir. Bilo da svog prijatelja želite proglasiti kraljem od kuhinje ili prijateljicu vladaricom roštilja, takvi šaljivi modeli bit će poput vladarske krune kojom se mogu dičiti dok spremaju razna ukusna jela. S druge strane, na pregačama se također mogu pronaći i razne druge pošalice koje se na jedan ili drugi način šale s kuharskim sposobnostima osobe koja priprema jelo, njihovom temperamentu dok su u kuhinji, urednosti ili brzini kojom spremaju jela. One predstavljaju odličan poklon svima koji imaju i malo smisla za humor i uživaju u šalama na svoj račun.

Ukrasite pregaču slikom

Print na tekstil omogućio je da svoje majice, hlače, torbe ili pregače ukrasite raznim motivima – bilo da se radi o tekstu, fotografijama ili pak slikama. Najdražu pregaču tako možete ukrasiti slikama najdražih ljudi ili jela ili pak smiješnim i šaljivim crtežima. Ipak, poklanjate li je, jedna od kreativnijih ideja je da na nju otisnete recept nekog ukusnog jela. Tako ona osim svoje prvotne uloge kao zaštitne odjeće postaje i mini kuharica koju možete koristiti na dva načina u isto vrijeme. Pregaču osim tiskom također možete ukrasiti i vezom. Ova opcija pogotovo je popularna želite li da vaš ukras potraje duže vrijeme. Ipak, važno je imati na umu kako je tiskom na pregače moguće otisnuti mnogo detaljnije i veće uzorke koji manje smetaju i lakše se čiste od veza. Uz to, tisak na njih omogućuje tiskanje šarenih uzoraka poput fotografija, što nije moguće kada se radi o vezu.

Zato pogledajte veliki asortiman naših pregača i nabavite je za sebe ili razveselite nekog drugog.

 

NAJVEĆI IZBOR
Najveći izbor majica, puloveri, kapi i pregača
KVALITETA
Tiskamo samo na kvalitetne majice i sa postojanim bojama.
KONKURENTNE CIJENE
Najbolje cijene za vrhunsku kvalitetu.
jedinstvenost
Jednostavno uradi potpunojedinstvenu majicu ili pulover.