Giftshirts.eu Majice.com.hr Majice.si Giftshirts.eu

Majice

Majice su jedan od osnovnih odjevnih predmeta koji svatko ima u svom ormaru. Prošlo je vrijeme kada su svi u svakom trenutku nosili košulje. Zbog veće udobnosti i jednostavnijeg održavanja, ali i mnogo većeg broja različitih oblika u kojima ih možemo pronaći, majice su postale omiljen odabir za gotovo sve situacije. 

Ipak, upravo zato što se u trgovinama nudi velik broj majica, veoma je lako zatrpati svoj ormar komadima koje nećete nositi. Nalazite li se pred takvom dilemom, postoji nekoliko osnovnih komada koje biste svakako trebali imati u svom ormaru, kao i neki modeli kojih zasigurno trebate manje!

Klasična jednobojna majica

Klasični jednostavni modeli savršeni su kao baza na kojoj možete sagraditi zanimljivu odjevnu kombinaciju. Obična bijela i crna majica kratkih rukava nezaobilazne su za svaki ormar, bez obzira na to koji je vaš omiljen stil odijevanja. Jednako lako ih možete koristiti kao bazu uz tanju jaknu po ljeti ili pak topliju verziju potkošulje ispod pulovera zimi, a nezaobilazne su i za nošenje ispod košulja. Majice kratkih rukava u boji također nisu naodmet, no dobro je pokušati ograničiti njihov broj, s obzirom da su one crne i bijele ipak najjednostavnije za kombiniranje, pa bi ipak bilo bolje imati više takvih, neutralnih opcija.

Trendovski krojevi majica

Moda se često i brzo mijenja, što je veoma važno imati na umu kada kupujete majice. Veoma popularni modeli poput crop top krojeva, majica s otvorenim ramenima ili pak šišmiš rukavima možda su nezaobilazni modeli danas, no već iduće sezone vjerojatno će izaći iz mode. Upravo radi toga, majice trendovskih krojeva i uzoraka nisu modeli od kojih bi se trebala sastojati vaša garderoba. Uz to, pokušajte pronaći opcije koje u samo jednom pogledu prate trendove. Na primjer, kroj koji je trenutno moderan uparen s nekom neutralnom bojom mnogo ćete lakše moći uklopiti u svoju garderobu, čak i kada taj trend prođe.

Odaberite kvalitetu kada kupujete odjeću

S obzirom da majice nosimo svaki dan, važno je da uvijek odaberemo one u kojima ćemo se moći osjećati ugodno. Na udobnost nošenja majice najviše će utjecati materijal od kojega je ona napravljena, stoga radije uložite u prave prirodne materijale poput lana, pamuka ili vune. Dodatak umjetnih materijala dobar je samo ako se radi o funkcionalnim majicama, koje su osmišljene za vježbanje i imaju mogućnost brzog sušenja, dok ih inače treba izbjegavati. Na kraju, kod kupnje je također potrebno obratiti pozornost i na kvalitetu izrade, jer će ona uvelike utjecati na to koliko ćete dugo moći nositi majicu.

Slojevito oblačenje

Prijelazno doba godine, proljeće i jesen, posebno su nezgodni za oblačenje. Hladna jutra i večeri traže deblje slojeve, dok je za vrijeme dana dovoljno nositi samo majicu kratkih rukava. Upravo radi toga, važno je pronaći opcije koje možete slojevito obući, stoga uložite u majice koje su prozračne te se međusobno mogu kombinirati i slagati u tople slojevite kombinacije koje lako možete skidati kada vam je vruće. A sve to nije problem pronaći u našoj ponudi koja uključuje baš sve što vam je potrebno. Odaberite one s lijepim natpisima, slikama, odaberite veličinu i naručite.

Majica sa tiskom postala je način, kako izraziti svoje misli, bez ijedne riječi. Može se upotrebiti kao dar ili neophodan dio vaše garderobe. Tiskamo samo na majice najbolje kvalitete i sa postojnim bojama. Nemamo dizajn koji tražite? Napravite svoju unikatnu majicu sa našom aplikacijom Uradi svoju majicu.

NAJVEĆI IZBOR
Najveći izbor majica, puloveri, kapi i pregača
KVALITETA
Tiskamo samo na kvalitetne majice i sa postojanim bojama.
KONKURENTNE CIJENE
Najbolje cijene za vrhunsku kvalitetu.
jedinstvenost
Jednostavno uradi potpunojedinstvenu majicu ili pulover.