Giftshirts.eu Majice.com.hr Majice.si Giftshirts.eu

Dječje majice

Dječja moda postala je veoma popularna u posljednjih nekoliko godina, pa se pažnja više no ikad prije pridaje tome što djeca nose. Izbora je mnogo i teško je odlučiti se ispravno, pogotovo kada dijete odraste do dobi kada samo želi određivati što će obući prema svom vlastitom ukusu. Dječje majice neizbježan su dio svakodnevne odjevne kombinacije, a kako biste istovremeno odabrali kvalitetne i udobne modele koji će se svidjeti djeci, nekad je potrebno razmišljati taktički. Uz to, uvijek je važno imati na umu kako djeca brzo rastu, i tome prilagoditi potrošnju na dječju odjeću!

Kvaliteta odjeće po prihvatljivim cijenama

Kao i kod kupovine odjeće za odrasle, kod kupnje dječje odjeće važno je kupiti provjerenu i kvalitetnu odjeću. To prije svega znači odabrati odjeću poput dječjih majica koje su napravljene od prozračnih i prirodnih materijala, poput pamuka. Općenito pravilo je pronaći što je veći udio pamuka moguće, iako je važno na umu imati kako će se pamuk kod pranja skupiti. Birate li dječje majice za igru ili kretanje, dobro je odabrati modele koji u sastavu imaju barem malo elastina, kako bi se djeca u njima lakše kretala. Tražite li pak dječje sportske majice, dobro je potražiti funkcionalne majice, koje se brzo suše i omogućuju ugodnije bavljenje sportovima bez obzira na znojenje.

Šarene i vesele dječje majice

Kada birate dječje majice, prije svega pozornost morate obratiti na vizualni dio. Djeca sve ranije i ranije postaju svjesna vlastitog ukusa, pa je odabir modela koji će im biti lijep i zanimljiv najbitniji dio. Uz to, modeli ukrašeni motivima trenutno popularnih likova iz crtića ili igrica uvijek su pun pogodak tražite li neku za poklon. Takve će djeca vrlo rado nositi u vrtić, školu ili u slobodno vrijeme, a danas je takve majice veoma jednostavno pronaći. Ako pak ne možete pronaći motiv koji se djetetu sviđa, još jedna opcija je i tisak na majice. Tako sami možete odabrati što će pisati na onoj koju odaberete, a možete se osim teksta odlučiti i za crteže ili fotografije i tako potpuno sami  stvoriti unikatan i zanimljiv odjevni predmet za vaše dijete.

Odgovarajuća veličina majice za vaše dijete

Djeca rastu veoma brzo pa su šanse da će istu dječju majicu moći nositi više od jedne ili maksimalno dvije sezone veoma niske. To treba imati na umu kada ih kupujete. Za poneke modele možete se provući kupnjom većeg broja, pogotovo jer su predimenzionirani modeli danas u modi. Ipak, nemojte pretjerati, jer će vaše dijete inače morati čekati da naraste dovoljno veliko za određenu dječju majicu te postoji realan rizik ju nikada neće niti odjenuti. Generalno govoreći, kod dječjih majica trik s većom veličinom najbolje funkcionira kod zimskih modela, odnosno onih s dugim rukavima, koji su ionako napravljeni kako bi se ispod njih obukla dodatna majica ili potkošulja. 

Veliki izbor zanimljivih modela možda će vam i otežati posao. No, najbolja opcija je da pitate svoje dijete koji model dječje majice mu se najviše sviđa. Na izbor su one s raznim zanimljivim natpisima, kao i one s lijepim uzorcima pa će svako dijete zasigurno naći nešto za sebe.

 

NAJVEĆI IZBOR
Najveći izbor majica, puloveri, kapi i pregača
KVALITETA
Tiskamo samo na kvalitetne majice i sa postojanim bojama.
KONKURENTNE CIJENE
Najbolje cijene za vrhunsku kvalitetu.
jedinstvenost
Jednostavno uradi potpunojedinstvenu majicu ili pulover.