Giftshirts.eu Majice.com.hr Majice.si Giftshirts.eu

Unisex

Majice su odjevni predmet kojeg obožavaju nositi i muškarci i žene. Postoje određeni modeli koji su namijenjeni isključivo muškarcima, a neki isključivo ženama. Najčešće je riječ o određenim detaljima koji otkrivaju kome su namijenjeni. No, postoje i tzv. unisex modeli koje bez problema mogu nositi oba spola. Dolaskom hladnijeg vremena vrlo su popularne unisex majice dugih rukava. 

Majice dugih rukava za oba spola

Majice dugih rukava kao unisex odjevni predmet vrlo su popularne, pogotovo za vrijeme hladnih zimskih dana. Dolaze u raznim kombinacijama, a ujedno su i napravljene od raznih materijala. Tako svatko može pronaći onaj idealan model. Za one koji ne vole zimu, preporučaju se majice dugih rukava napravljene od nešto debljih materijala, koje bolje zadržavaju toplinu. Primjerice, pamuk je odličan materijal za takve svrhe. 

Uvijek popularne majice s natpisima

Majice dugih rukava uvijek izgledaju vrlo atraktivno kada je na njima otisnut neki natpis. Natpisa ima raznih, od onih povezanih s nekim poznatim ličnostima, popularnim glumcima, pjevačima i slično pa sve do raznih mudrih citata, smiješnih izreka i slično. Upravo ta velika raznolikost privlači veliki broj kupaca. 

Pronađite i vi neki natpis koji vam se sviđa na već gotovim majicama dugih rukava, ili se odlučite za neki potpuno personalizirani natpis te ga otisnite na majicu.

Majice dugih rukava sa zanimljivim slikama

Ako natpisi nisu ono što vam se sviđa, onda će majice dugih rukava s nekom zanimljivom slikom biti odličan odabir. Slika koje se nalaze na njima također ima raznih i možda će vam zbog tog širokog izbora ponekad biti i teško odabrati najprikladniji model. Kupnjom na internetu možete puno brže pretražiti veliki broj modela i pronaći sliku na majici koju ćete s veseljem pokazivati.

Više različitih boja majica za svakoga

Ako mislite da ste nakon odabira majice dugih rukava sa slikom ili natpisom gotovi s odabirom, varate se. Još je ostalo da odaberete i boju. Mnogi modeli dolaze u različitim bojama, pogotovo kada je riječ o unisex majicama dugih rukava. Iako su dostupne razne boje, muškarci će se često odlučiti za elegantnu crnu boju koja se lako kombinira s ostalim odjevnim kombinacijama ili za plavu boju, koja će se također jednostavno uklopiti u mnoge odjevne kombinacije. Žene pak vole nježnije boje, poput crvene, ljubičaste ili roze.

Majice za razne prigode

Majice dugih rukava u unisex izvedbi odlične su i zbog mutlifunkcionalnosti. Naime, ovisno o modelu, mogu se nositi u raznim prigodama. Mnoge žene i muškarci će one nešto deblje i samim time toplije modele rado nositi u svakodnevnim situacijama, kao tzv. casual varijantu. Oni pak modeli koji su izrađeni od nešto tanjih i manje toplijih materijala odlično mogu poslužiti onima koji više vole sportski izgled, npr. u kombinaciji s trenirkama i slično. Određeni modeli također se mogu nositi i u nekim situacijama kada tražite moderan i nešto ozbiljniji izgled.

Veliki izbor različitih stilova, različitih otisnutih uzoraka ili natpisa čini ovaj odjevni predmet vrlo poželjnim među muškarcima i ženama. Mogućnost kombiniranja u raznim prigodama samo je dodatni plus. Zato potražite model koji vam se sviđa i uživajte dok ga nosite.

Majica sa tiskom postala je način, kako izraziti svoje misli, bez ijedne riječi. Može se upotrebiti kao dar ili neophodan dio vaše garderobe. Tiskamo samo na majice najbolje kvalitete i sa postojnim bojama. Nemamo dizajn koji tražite? Napravite svoju unikatnu majicu sa našom aplikacijom Uradi svoju majicu.

NAJVEĆI IZBOR
Najveći izbor majica, puloveri, kapi i pregača
KVALITETA
Tiskamo samo na kvalitetne majice i sa postojanim bojama.
KONKURENTNE CIJENE
Najbolje cijene za vrhunsku kvalitetu.
jedinstvenost
Jednostavno uradi potpunojedinstvenu majicu ili pulover.