Giftshirts.eu Majice.com.hr Majice.si Giftshirts.eu

Žene

Poznato je da se žene vole lijepo obući. Upravo zbog toga se u trgovinama može pronaći izrazito veliki broj raznih odjevnih predmeta namijenjenih upravo njima. Neke više vole elegantnije kombinacije, koje uključuju haljine, bluze i slično, a druge pak vole nešto jednostavnije odjevne kombinacije. Majice dugih rukava za žene mogu biti idealan odabir za sve one koje traže mogućnost kombiniranja ta dva svijeta. Određeni modeli izgledaju vrlo otmjeno i elegantno te se uz druge komade odjeće mogu složiti vrlo zanimljive odjevne kombinacije s kojima će svaka žena zablistati. S druge strane, ovakve majice mogu poslužiti i kao vrlo jednostavan komad odjeće, koji se može nositi uz razne kombinacije, svaki dan.

Različiti krojevi majica dugih rukava za žene

Iako postoje tzv. unisex modeli koje bez problema mogu nositi i muškarci i žene, mogu se pronaći i majice dugih rukava koje su namijenjene isključivo ženama. One se razlikuju u kroju, odnosno prilagođene su ženskom obliku tijela. Upravo zbog toga će im puno bolje stajati te se žene vrlo često radije odlučuju za takvu vrstu, umjesto da odaberu unisex varijantu koju jednostavno mogu nositi oba spola.

Boje prilagođene svakoj ženi

Majice dugih rukava za žene dostupne su u raznim bojama. Poznato je da žene imaju različite ukuse kada su u pitanju odjevne kombinacije, pogotovo kada je riječ o bojama. Upravo zbog toga se često svaka pojedina majica može pronaći u nekoliko različitih boja. U kombinaciji s različitim natpisima i uzorcima koji su na njima otisnuti, dostupno je puno različitih modela pa je izbor najboljeg modela nešto lakši. Naravno, nekim ženama upravo taj povećani izbor predstavlja problem jer se tako teže mogu odlučiti za najbolji model. 

Majice dugih rukava sa zanimljivim natpisima

Iako postoje modeli majica s raznim uzorcima, žene će često odabrati majice dugih rukava koje su ukrašene s nekim natpisom. Posebno su popularni modeli kojima se označava naklonjenost određenom bendu, glumcu ili glumici ili nekoj drugoj poznatoj osobi. No, žene vole i modele na kojima su i razni zanimljivi citati, ali i smiješne izreke koje će izmamiti osmijeh na lice onih koji ga pročitaju. 

Različiti uzorci i različiti materijali majica

Veliki izbor različitih uzoraka čini ovaj komad odjeće itekako poželjnim među ženskom populacijom. Toliki broj različitih slika koje su otisnute, zajedno s više različitih boja omogućava ženama da pronađu onaj idealan model za svoje potrebe.

Materijali od kojih su ove majice izrađene također variraju. Mnoge žene će se odlučiti za one koje su u potpunosti izrađene od pamuka jer su vrlo meke na dodir i dugo će izgledati prekrasno kao prvog dana. Odlična kombinacija su i modeli koji imaju i određeni udio poliestera. 

Veliki izbor majica za toplo i hladno vrijeme

Majice dugih rukava odličan su komad odjeće i zbog toga što se mogu odlično kombinirati kako biste dobili odjevnu kombinaciju za razne prigode, u svako doba godine. Odlučite li se one nešto tanje materijale, moći ćete ih nesmetano nositi i tijekom prijelaznih razdoblja u godini, kada temperatura oscilira. Odlučite li se za one koje su nešto deblje, bit će vam vrlo ugodno i kada ih budete nosili po zimi, pri vrlo niskim temperaturama.

 

Majica sa tiskom postala je način, kako izraziti svoje misli, bez ijedne riječi. Može se upotrebiti kao dar ili neophodan dio vaše garderobe. Tiskamo samo na majice najbolje kvalitete i sa postojnim bojama. Nemamo dizajn koji tražite? Napravite svoju unikatnu majicu sa našom aplikacijom Uradi svoju majicu.

NAJVEĆI IZBOR
Najveći izbor majica, puloveri, kapi i pregača
KVALITETA
Tiskamo samo na kvalitetne majice i sa postojanim bojama.
KONKURENTNE CIJENE
Najbolje cijene za vrhunsku kvalitetu.
jedinstvenost
Jednostavno uradi potpunojedinstvenu majicu ili pulover.