Giftshirts.eu Majice.com.hr Majice.si Giftshirts.eu

Majice.com.hr Blog

 • Majica može biti čaroban poklon!

  Dali ste i vi opterećeni s time, što gotovo da svaki tjedan morate razmišljati o nekakvom poklonu za nekoga iz obitelji, susjeda ili prijatelja? I gotovo svakog mjeseca postoji nešto, Djed Božićnjak, Sveti Nikola i Valentinovo ili Dan žena. Kako bi bilo lijepo kad bismo imali univerzalnu ideju za poklone.
   
 • Neka dar bude originalan i koristan!

  Jeste li se snašli u neugodnom položaju kada se u posljednji trenutak morate pobrinuti za originalan, ali i koristan dar? Bez obzira želite li darivati rodbinu, prijatelje ili kolege, posjet naše web stranice savršeno je rješenje za vas! Izrađene od kvalitetnog vrhunsko pred češljanog pamuka, raznobojne, raznih motiva, majice s kratkim ili dugim rukavima uvijek su izvrstan samostalni dar ili dodatak koji dodaje završni detalj već odabranoj pažnji koju želite posvetiti.
   
 • Povijest majica: od radne majice do putujuće umjetnosti

  Pojam "majica" dio je rječnika otprilike jedno stoljeće. Prvih nekoliko majica izrađeno je i korišteno prije više od stotinu godina, a njihova popularnost s godinama samo raste. Zaboravite na večernju haljinu ili smoking - obična ili tiskana majica može vam u potpunosti promijeniti izgled. Ovaj je jednostavni odjevni komad garderobe mnogo puta bio meta mnogih pogleda i dobio je veliku pažnju na modnim događanjima.
   
NAJVEĆI IZBOR
Najveći izbor majica, puloveri, kapi i pregača
KVALITETA
Tiskamo samo na kvalitetne majice i sa postojanim bojama.
KONKURENTNE CIJENE
Najbolje cijene za vrhunsku kvalitetu.
jedinstvenost
Jednostavno uradi potpunojedinstvenu majicu ili pulover.