Giftshirts.eu Majice.com.hr Majice.si Giftshirts.eu

Majice.com.hr Blog

 • Retro je novo moderno: tisak na majice u 2024

  Retro je uvijek u trendu u modnom svijetu, ali 2024. doživljava poseban preporod. Svjedoci smo povratka ikoničnih oblika, boja i uzoraka koji su obilježili prošla desetljeća, a sada osvajaju srca modnih entuzijasta u modernom ruhu. Retro je novo moderno - to nije samo fraza, to je zapažanje koje se potvrđuje na ulicama, u online trgovinama i na društvenim mrežama.
   
 • Tiskane promotivne majice predstavljaju neizostavan dio svake reklamne kampanje

  Tražite li strategiju oglašavanja radi povećanja vidljivosti vašeg brenda, novog proizvoda ili usluge na brz, jednostavan i pouzdan način? Želite dosegnuti ciljane grupe kupaca uz najnižu moguću cijenu i ostaviti trajno dobar dojam? Za vas imamo učinkovito rješenje koje će vam omogućiti da napravite sve navedeno i još mnogo toga - tiskane promotivne majice!
   
 • Tiskane majice su savršen poklon za promociju

  Prodavači uvijek žele da njihove strategije oglašavanja budu uspješne kako bi postigli svoje marketinške ciljeve i ostavili trajno pozitivan dojam na svoju ciljanu publiku. Jedna od najisplativijih marketinških strategija je darivanje promotivnih proizvoda, uključujući promotivne majice.
   
 • Šaljivo tiskane rođendanske majice

  Personalizirana ili unikatna odjeća, posebice majice, jako je popularna već duže vrijeme, pogotovo otkako je dostupna DTG (direct to garment) tehnika tiska i tiska Flex folijom na tekstil. Svatko od nas se raduje ako takav proizvod dobije za rođendan ili neku drugu godišnjicu ili praznik.
   
 • Majica može biti čaroban poklon!

  Dali ste i vi opterećeni s time, što gotovo da svaki tjedan morate razmišljati o nekakvom poklonu za nekoga iz obitelji, susjeda ili prijatelja? I gotovo svakog mjeseca postoji nešto, Djed Božićnjak, Sveti Nikola i Valentinovo ili Dan žena. Kako bi bilo lijepo kad bismo imali univerzalnu ideju za poklone.
   
 • Neka dar bude originalan i koristan!

  Jeste li se snašli u neugodnom položaju kada se u posljednji trenutak morate pobrinuti za originalan, ali i koristan dar? Bez obzira želite li darivati rodbinu, prijatelje ili kolege, posjet naše web stranice savršeno je rješenje za vas! Izrađene od kvalitetnog vrhunsko pred češljanog pamuka, raznobojne, raznih motiva, majice s kratkim ili dugim rukavima uvijek su izvrstan samostalni dar ili dodatak koji dodaje završni detalj već odabranoj pažnji koju želite posvetiti.
   
 • Povijest majica: od radne majice do putujuće umjetnosti

  Pojam "majica" dio je rječnika otprilike jedno stoljeće. Prvih nekoliko majica izrađeno je i korišteno prije više od stotinu godina, a njihova popularnost s godinama samo raste. Zaboravite na večernju haljinu ili smoking - obična ili tiskana majica može vam u potpunosti promijeniti izgled. Ovaj je jednostavni odjevni komad garderobe mnogo puta bio meta mnogih pogleda i dobio je veliku pažnju na modnim događanjima.
   
NAJVEĆI IZBOR
Najveći izbor majica, puloveri, kapi i pregača
KVALITETA
Tiskamo samo na kvalitetne majice i sa postojanim bojama.
KONKURENTNE CIJENE
Najbolje cijene za vrhunsku kvalitetu.
jedinstvenost
Jednostavno uradi potpunojedinstvenu majicu ili pulover.