Giftshirts.eu Majice.com.hr Majice.si Giftshirts.eu

Neka dar bude originalan i koristan!

Neka dar bude originalan i koristan!

Jeste li se snašli u neugodnom položaju kada se u posljednji trenutak morate pobrinuti za originalan, ali i koristan dar? Bez obzira želite li darivati rodbinu, prijatelje ili kolege, posjet naše web stranice savršeno je rješenje za vas! Izrađene od kvalitetnog vrhunsko pred češljanog pamuka, raznobojne, raznih motiva, majice s kratkim ili dugim rukavima uvijek su izvrstan samostalni dar ili dodatak koji dodaje završni detalj već odabranoj pažnji koju želite posvetiti.

Darovi koje danas darujemo prilično se razlikuju od onih koje smo davali nekada. Vrijeme donosi promjene, nove trendove i proizvode. Ipak, od svog "rođenja" i upisa svog imena u rječnik Merriam-Webster 1920. godine, majica ostaje popularan i neizostavan komad odjeće u ormarima širom svijeta. Bez obzira nosimo li je umjesto pidžame ili je koristimo da izrazimo svoj osobni stil i način života, majica ostaje stalnica u životu svih generacija.

Darovi, darovi, darovi

Odabir pravog, prikladnog i korisnog dara već je jedinstvena umjetnost. Ovo je posebno težak zadatak za tradicionaliste koji su navikli kupovati boce za muškarce i cvijeće za žene. Što se tiče osobnih darova, ključ dobrog odabira poklona prije svega je originalnost koja ne zahtijeva debeli novčanik.

Nosili su ih holivudski Buntovnik bez razloga James Dean i Marlon Brando u Tramvaju zvanom čežnja, Miki Maus se na njoj prvi put pojavio pedesetih godina, hipi pokret joj je dao iridescentne boje i uzorke, a na prijelazu milenija postala je glavni nosioc poruka. Stvorena da postane bezvremenska, majica s dugim ili kratkim rukavima uvijek je pravi izbor za dar.

Izazivamo osmijeh na licima

Tko kaže da smiješne majice nisu za svakoga? Rođendan, godišnjica vjenčanja ili mature, slavljenje pedesete godine ili dar samo zato što nekoga želite usrećiti. Ako tražite zanimljive, nove, pomalo luckaste i smiješne majice za muškarce i žene svih dobnih skupina, jednostavno morate obići našu internetsku trgovinu! A ako niste sigurni da se možete s nekim našaliti, dopustite da vas uvjerimo. Naša je smjernica da je dobar humor onaj koji uvijek ostaje na razini! Prelistajte set muških i ženskih smiješnih majica i odaberite onu za koju mislite da će izazvati najviše suza smijeha!

Izvorni poklon

S izvornom porukom

Majica je odjevni komad koji nam omogućuje slanje poruka na jedinstven način od šezdesetih godina prošlog stoljeća, kada je trgovina nazvana Mr. Freedom na King’s Road u Alabami započeo prodaju majica s motivima Disneyevih junaka i raznih natpisa. Trend su kasnije sažele modne dizajnerice poput Vivienne Westwood i Katharine Hamnett. Ako želite dar s originalnom porukom, birajte između muških i ženskih majica s natpisima. No, možete stvoriti vlastiti originalni natpis za majicu, koji ćemo rado otisnuti za vas na bilo kojoj majici po vašem izboru.

Majice za rođendan

Svojim najdražima dočarajte vrlo poseban rođendan slatkim majicama koje će oduševiti sve prisutne. Dizajnirane za dječju rođendansku zabavu ili za muškarce i žene po mjeri. Majica neće biti samo lijep dar, već i trajna uspomena na proslavu rođendana. Pogledajte najpopularniji izbor rođendanskih majica na hipervezi rođendanskih majica.

Djevojačko ili momačko?

Ni jedno ni drugo nije prošlo bez najzanimljivijih, ludih, razigranih majica! Ako ste tek usred priprema za ovaj prekrasan događaj koji će vašu voljenu osobu ispratiti u brak, iznenadite je zabavnim majicama. Ideja nam nikad ne ponestane i sigurno ćete pronaći nešto za sebe u skupu ideja za majice za djevojačko ili momačko. Naravno, napravit ćemo i grupne majice za slavljenje. 

Nosite svoje jedinstvene

Ponekad je jednostavno najbolje zasukati rukave, pustiti maštu na volju i usput stvoriti svoj jedinstveni komad odjeće. Probajte našu aplikaciju za stvaranje majica s natpisima, fotografijama, grafikama, crtežima,... I ne zaboravite, vlastita će kreacija dodati vaš potpis već lijepom i originalnom odjevnom komadu. To je danas vrlo cijenjeno!

Dizajnirajte jedinstveni poklon - majicu

I još nekoliko naših kratkih savjeta

  • budite nestašni, smiješni, ali ne i bezobrazni. Neka smiješna majica bude stvarno smiješna.
  • natpis na majici trebao bi imati poruku. Što je dublje, to bolje.
  • slike koje želite otisnuti na majici trebaju biti kvalitetne, jer ćemo samo tako moći pružiti kvalitetan otisak.
  • posjetite naš Facebook profil, gdje ćete pronaći mnogo ideja i već izrađenih majica.
  • ako niste sigurni kako i što učiniti, kontaktirajte nas. Rado ćemo razgovarati s vama i savjetovati vas. 

Želimo vam puno ugodnih trenutaka s našim majicama.

NAJVEĆI IZBOR
Najveći izbor majica, puloveri, kapi i pregača
KVALITETA
Tiskamo samo na kvalitetne majice i sa postojanim bojama.
KONKURENTNE CIJENE
Najbolje cijene za vrhunsku kvalitetu.
jedinstvenost
Jednostavno uradi potpunojedinstvenu majicu ili pulover.