Giftshirts.eu Majice.com.hr Majice.si Giftshirts.eu

Dječji body

Kada se radi o poklonima za novorođenče, teško je odabrati poklon koji će istovremeno biti koristan i dugotrajan, pogotovo ako i sami niste roditelj pa ne možete predvidjeti što bi novopečenim roditeljima moglo zatrebati. Jedna od stvari je dječja odjeća, koje čini se nikad nije dosta, a pogotovo oni najosnovniji komadi, kao što su: 

Dječji body jedan je od osnovnih odjevnih predmeta u kojima se naši najmlađi osjećaju zaštićeno i toplo i koji se oblači ispod sve ostale odjeće. Upravo radi toga, važno je imati velik izbor pri ruci kada imate malo dijete.

Oboružajte se dječjoj odjećom

Novorođenče u prvoj godini svog života neprestano raste, što predstavlja velik problem kada je u pitanju kupnja odjeće, pogotovo kada se radi o onim najčešće korištenim komadima odjeće. Ipak, dječjih body za vaše novorođenče uvijek morate imati pri ruci. Dva ili tri komada svake veličine neće biti dovoljna ako ih ne planirate prati i sušiti svaki dan, jer se oni lako mogu zaprljati tijekom dana. Uz to, radi li se o prijelaznom periodu godine, važno je imati i dječji body dugih i kratkih rukava, pa se broj onih koji vam trebaju ubrzo može popeti na nekoliko desetaka. Upravo zato što se brzo prerastu, lako ih možete uzeti i iz druge ruke, od prijatelja i rodbine čija su djeca svoje već prerasli.

Kupujte kvalitetnu dječju odjeću

Bez obzira na to kakvu odjeću kupujete, važno je da odaberete kvalitetnu i udobnu opciju, a to pogotovo dolazi do izražaja kada se kupuje dječji body. S obzirom da će upravo dječji body biti direktno u dodiru s kožom vašeg djeteta, važno je odabrati materijale koji su prozračni i nježni za kožu te koji mogu izdržati pranje na visokim temperaturama. Upravo radi toga, pamuk je najbolji odabir – osim što je nježan i omogućuje disanje koži, može se prati na visokim temperaturama, bez brige o tome hoće li se materijal istrošiti ili pokidati nakon kratkog vremena. Ipak, kod potpuno pamučnih modela, važno je na umu imati kako se materijal tijekom pranja skuplja, pa kod kupnje morate odabrati nešto veću veličinu od one koja pristaje vašem djetetu.

Personalizirani dječji body

Upravo zato što se dječji body nosi vrlo često, odaberete li ga za poklon zasigurno nećete pogriješiti. S druge strane, on je također savršena prilika da roditeljima poklonite ne samo potreban već i šaljiv dar. Njihova površina savršeno su platno za tisak na tekstil, koje se može ukrasiti raznim simpatičnim šalama ili uzorcima poput fotografija i crteža. Šaljivi natpisi na njima odlična su ideja kada tražite poklon te će nasmijati sve koji ga vide. S druge strane, modeli s tiskom obiteljske fotografije ili kakvog simpatičnog crteža poklon su od kojeg se roditelji neće htjeti odvojiti čak ni kada ih dijete preraste. Ovaj odjevni predmet, čak i ako nije personaliziran, svakako je odličan poklon za novopečene roditelje, jer će im svakako biti od koristi. Poklon će biti tim slađi ukrasite li ga nekom šaljivom ili lijepom riječi, koja će obradovati roditelje. Stoga potražite nešto iz velikom asortimanu i obradujte nekoga poklonom ili svoje dijete novim zanimljivim odjevnim predmetom.

Ako u našoj ponudi niste našli traženi dizajn, možete sani napravit unikatan dječji body na aplikaciji Uradi sam.

 

NAJVEĆI IZBOR
Najveći izbor majica, puloveri, kapi i pregača
KVALITETA
Tiskamo samo na kvalitetne majice i sa postojanim bojama.
KONKURENTNE CIJENE
Najbolje cijene za vrhunsku kvalitetu.
jedinstvenost
Jednostavno uradi potpunojedinstvenu majicu ili pulover.