Giftshirts.eu Majice.com.hr Majice.si Giftshirts.eu

Hudice muške

Jedan od omiljenih odjevnih predmeta u jesen, bilo za rad, sport ili odmaranje svakako su muške hudice. Tople, udobne i meke, odlična su opcija za dane kada se prije svega želite osjećati ugodno i opušteno, a uz to i izgledati odlično. Mekan materijal kombiniran s kapuljačom koja će vas štititi savršen je planirate li obavljati radove u vrtu, prošetati se po obližnjem parku ili pak s prijateljima zaigrati pokoju utakmicu košarke, nogometa ili sličnog sporta. Jesen i zima mnogo su udobniji i toplije imate li u svom ormaru neki model ovog odjevnog predmeta za svaku prigodu.

Kvalitetan materijal muške hudice

S obzirom na popularnost muške hudice, nije ni čudo da ih se može pronaći na svakom koraku. Ipak, tražite li model za sebe, veoma je važno da pokušate pronaći što je bolju opciju moguće. Upravo radi toga, važno je da pronađete modele napravljene od kvalitetnih materijala koji su prije svega prozračni i udobni za nošenje. Mekan i udoban materijal iznutra pomoći će vam da se osjećate ugodno i zaštićeno od hladnoće, no pripazite na to ostavlja li mucice po vama ili drugoj odjeći koju nosite, s obzirom da je to nešto što želite izbjeći. Tanji modeli odlični su za doba godine kada se temperatura znatno mijenja tijekom dana, no ako su izrađene od tankog materijala, možda vam neće biti od koristi veći dio godine, na što je također važno obratiti pozornost!

Odgovarajuća veličina muške hudice

Muške hudice dolaze u nekoliko različitih vrsta krojeva, a kada odabirete model za sebe prije svega je važno da odaberete kroj u kojemu ćete se osjećati ugodno, ali i koji će pristajati vašem tipu tijela. Generalno govoreći, sve vrste možemo podijeliti na dvije skupine, ovisno o rubu.

Muške hudice s elastičnim donjim rubom

Ovo je odlična opcija ako se bavite nekim većim sportskim aktivnostima po hladnijem vremenu, jer će onemogućiti ulazak hladnog zraka ispod nje za vrijeme gibanja. Stoga obratite pažnju pri kupnju je li to ono što vam je potrebno.

Muške hudice s običnim rubom

Planirate li svoju mušku hudicu nositi za vrijeme odmaranja ili pak u nekoj casual kombinaciji, onda su modeli s običnim donjim rubom također dobra opcija za vas.  One su bolji odabir za muškarce s jačom gornjom polovicom tijela jer će pomoći smanjiti izgled trbuha.

Uzorci muške odjeće koji su u modi

Muške hudice često dolaze ukrašene zanimljivim uzorcima. Postoji više načina za ukrašavanje, iako je tisak na platno jedan od najčešćih. Kod modela koji na sebi imaju otisnut uzorak važno je provjeriti kvalitetu uzorka, jer neke vrste tiska na majicu s vremenom, gibanjem i pranjem mogu ispucati ili se pak krenuti odljepljivati od platna. Druga mogućnost za ukrašavanje je vez, iako se takvo ukrašavanje najčešće kositi za manje uzorke. Izvezeni uzorci generalno su izdržljiviji od onih tiskanih na platno, no nezgodni su jer je materijal na tom dijelu veoma krut, pa se ne miče s ostatkom tkanine i može biti neudoban ako ste na njega naslonjeni. Radi toga veoma je bitno odabrati model koja je kvalitetan, ali će i odgovarati svim vašim potrebama. A kod nas potražite samo one najkvalitetnije modele koje ćete s užitkom nositi.

Tiskani muški pulover ili muška majica s kapuljačom (hudica) može biti izvorni dar ili neophodan dio vaše garderobe. Naši puloveri su mekani, kvalitetni i tiskani trajnim bojama. Ne možete pronaći dizajn koji tražite? Napraviti svoj vlastitu hudicu sa našom aplikacijom "Uradi sam".

NAJVEĆI IZBOR
Najveći izbor majica, puloveri, kapi i pregača
KVALITETA
Tiskamo samo na kvalitetne majice i sa postojanim bojama.
KONKURENTNE CIJENE
Najbolje cijene za vrhunsku kvalitetu.
jedinstvenost
Jednostavno uradi potpunojedinstvenu majicu ili pulover.