Giftshirts.eu Majice.com.hr Majice.si Giftshirts.eu

Ženske majice kratki rukav

Teško je pronaći i jedan odjevni predmet koji je toliko popularan kao što su to ženske majice kratkih rukava. Nošene tijekom gotovo cijele godine, mogu se pronaći u toliko mnogo različitih oblika da zasigurno postoji barem jedna opcija za svako događanje u vašem životu. Elegantne, sportske, upečatljive, udobne ili ozbiljog stila, neizbježan su modni dodatak koji svaka žena ima u ormaru. Bez obzira na to koji je vaš stil i za kakvo događanje se pripremate, majica kratkih rukava lako će se prilagoditi, poput kameleona!

Urbani moderan stil

Ženske majice kratkih rukava neizbježan su komad odjeće koji svaka žena ima u ormaru. Ipak, ne stoji svaka majica jednako, niti je svaka primjerena za sve situacije, pa je stoga veoma važno odabrati kroj i stil majice koji najbolje priliči onome za što se pripremate. Ženske majice kratkih rukava ipak veoma je lako učiniti više sportskima ili pak više elegantnima, pogotovo ako se radi o jednostavnijim komadima, poput jednobojne majice ili pak one s velikim i upečatljivim dizajnom na prednjoj strani. Tražite li više sportsku kombinaciju, svoju majicu uparite s hlačama trenirke ili pak trapericama i sportskim tenisicama. S druge strane, želite li kombinaciju koja je više primjerena za ured, običnu žensku majicu uparite s trapericama, elegantnim cipelama i sakoom, te ju utaknite u hlače samo dijelom ili u potpunosti, kako biste istaknuli struk.

Udobni materijali ženskih majica

Ženske majice kratkih rukava jedan su od omiljenih odjevih predmeta upravo zato što su toliko ugodne za nošenje. Osim kroja i odgovarajuće veličine ipak je potrebno obratiti pozornost i na materijal od kojega su napravljene. Pamuk je uvijek najbolja ideja, jer je prozračan i lako se pere, no tražite li model koji će vam biti uz tijelo, potražite modele s nešto elastina u sastavu. S druge pak strane, tražite li majicu za treniranje i vježbanje, onda potražite funkcionalne ženske majice kratkih rukava koje vam pristaju. One omogućuju brže sušenje pa su pogodnije za treniranje, jer se nećete osjećati mokro i znojno, čak ni kada radite najteže vježbe!

Majice uvijek kao nove

Ženske majice kratkih rukava često su ukrašene raznim uzorcima i dizajnima. Ipak, kada birate model za sebe, veoma je važno da odaberete opciju koja će biti dugotrajna i otporna na pranje i nošenje. Prije svega, važno je provjeriti kvalitetu tiska, pogotovo ako se radi o nekom velikom uzorku. Takvi uzorci, pogotovo na tamnijim majicama, najčešće se rade pomoću naljepnica, koje tekstil majice mogu učiniti krutim. Takve majice kratkih rukava treba izbjegavati, jer se u njima nećete osjećati udobno, s obzirom da se kruta tkanina neće gibati s vašim tijelom niti biti prozračna. Uz to, ovakav tip uzorka tijekom vremena će ispucati te se početi odljepljivati na rubovima, što svakako želite izbjeći. Umjesto toga radije se odlučite za kvalitetniju vrstu tiska ili pak potražite sve popularniji vez, koji je mnogo otporniji na pranje i kidanje te će moći trajati puno duže.

Ako ste u potrazi za onim najkvalitetnijim komadima odjeće, pogotovo kada su u pitanju ženske majice kratkih rukava, ne morate gledati dalje on naše ponude jer ćete ovdje pronaći sve na jednom mjestu. 

Majica sa tiskom postala je način, kako izraziti svoje misli, bez ijedne riječi. Može se upotrebiti kao dar ili neophodan dio vaše garderobe. Tiskamo samo na majice najbolje kvalitete i sa postojnim bojama. Nemamo dizajn koji tražite? Napravite svoju unikatnu majicu sa našom aplikacijom Uradi svoju majicu.

NAJVEĆI IZBOR
Najveći izbor majica, puloveri, kapi i pregača
KVALITETA
Tiskamo samo na kvalitetne majice i sa postojanim bojama.
KONKURENTNE CIJENE
Najbolje cijene za vrhunsku kvalitetu.
jedinstvenost
Jednostavno uradi potpunojedinstvenu majicu ili pulover.