Giftshirts.eu Majice.com.hr Majice.si Giftshirts.eu

Muške majice kratki rukav

Muške majice kratkih rukava jedan su od odjevnih predmeta koji se nosi tijekom cijele godine – bilo da se radi o dodatnoj izolaciji od hladnoće zimi ili pak majici koju nosimo po ljetnim vrućinama. Upravo radi toga, postoji mnoštvo modela koji se mogu pronaći na tržištu, pa je lako pronaći one koje su loše kvalitete i u kojima se ne osjećate ugodno ili udobno. Ključ pronalaženja ugodnih modela prije svega je obraćanje pažnje pri kupnji, a jednom kada ste pronašli savršenu majicu za sebe, lako je stvoriti zanimljive i moderne modne kombinacije koje će svima zapeti za oko.

Kvaliteta majice prije stila

Upravo zato što su muške majice kratkih rukava nezaobilazni komadi odjeće i baza gotovo svih odjevnih kombinacija, postoji velik izbor na tržištu. Ipak, za koju se odlučiti nekada je veoma teško reći. Moderni uzorci, simpatične grafike i zanimljivi krojevi nekad će nas privući na prvi pogled, bez da provjeravate kvalitetu izrade. Upravo radi toga, važno je prije svega provjeriti sastav – općenito pravilo je: što više pamuka to bolje. Još jedna važna stvar je provjeriti smjer širenja materijala. Ako se materijal ne rasteže u otprilike istom smjeru sa obje strane, postoji mogućnost da će se tijekom pranja i nošenja majica „pomaknuti“ tako da se bočni šavovi više neće nalaziti na bokovima, što može izgledati loše i biti neugodno za nošenje.

Osnovni modeli muških majica kratkih rukava

Kada birate mušku majicu kratkih rukava, prije svega se morate zapitati kada ćete ju nositi. Obične, neutralne i jednobojne majice poput klasične bijele nezaobilazne su jer se mogu nositi na više različitih načina, stoga je dobro imati barem tri ili četiri komada tog tipa u ormaru. Isto vrijedi i za klasičnu crnu mušku majicu kratkih rukava, dok s modelima s uzorkom treba pažljivo. Iako su modeli s raznim uzorcima poprilično popularni u zadnje vrijeme, važno je napomenuti kako je njih mnogo teže kombinirati u zanimljive kombinacije, a uz to ako tisak uzorka nije napravljen kvalitetno, majica će brzo izgledati istrošeno i staro.

Kombinirajte odjeću maštovito

Muška majica kratkih rukava lako se može uklopiti u velik broj različitih kombinacija. S jedne strane, tu je klasična sportska primjena – ovakva vrsta odjeće savršena je za igranje raznih igara ili vježbu. Nadalje, želite li izgledati opušteno, sportski i elegantno, odlučite se za polo mušku majicu kratkih rukava, s kojom ćete i u trenirci izgledati odlično. Modeli s printom odlični su za opuštene kombinacije za svaki dan, poput odlaska u kino ili izlazak, a dodatne bodove dobivate ako grafika na njima ima humoristične elemente. Na kraju, želite li da vaša modna kombinacija izgleda nešto svečanije, na majicu možete obući neki sportski sako, koji će cijelu kombinaciju podići na novi nivo. Muške majice kratkih rukava odjevni su predmet kojeg nosimo gotovo cijele godine, pa je pametno odabrati kvalitetu i funkcionalnost.

A upravo takve modele možete pronaći u našoj web trgovini. Mnoštvo različitih uzoraka, modeli s raznim smiješnim natpisima, oni sa zanimljivim uzorcima pa sve do onih kojima možete izraziti štovanje određenog benda ili slično, ovdje su za vas. Pogledajte veliki ponudu i odaberite one koje vam se najviše sviđaju. 

Tražite veču količinu majica? Print na majice? Posjetite našu internetnu stranicu Habeco promotivne majice i sigurno čemo nači rešjenje za vas.

NAJVEĆI IZBOR
Najveći izbor majica, puloveri, kapi i pregača
KVALITETA
Tiskamo samo na kvalitetne majice i sa postojanim bojama.
KONKURENTNE CIJENE
Najbolje cijene za vrhunsku kvalitetu.
jedinstvenost
Jednostavno uradi potpunojedinstvenu majicu ili pulover.